Перейти до головного вмісту
Пошук
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Про організацію системи харчування
Про закупівлі
Про НАССР
Керівникам закладів
Педагогічним працівникам
Уроки учителю
Підвищуємо кваліфікацію
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Українські дієтологи радять
Сторінка медика
Безпечність харчування
Що варто знати про НАССР (ХАССП)
Радять експерти Decide
Інформація про закупівлі
Обладнання сучасних їдалень
Комплексна модернізація харчоблоку
Що варто знати
Нове шкільне харчування
Що варто знати
Як це працює
Навчання і консультації
Оновлення системи шкільного харчування
Про НАССР
Короткі відео про НАССР
Про публічні закупівлі
Кращі практики впровадження реформи
Порадники
Матеріали для роздруку
Відео про важливість здорового і збалансованого харчування
Відео для учнів
Вчимося готувати без допомоги батьків!
Відео на урок
НПА
Батькам
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Учням
Читай
Що варто знати?
Здорове харчування підлітків
5 Сезонних овочів і фруктів на кожен день
Cправжня їжа для маленьких чемпіонів!
Пізнавай
Дивись
Розважайся
Вчись
Тим, хто вже вміє читати
Відео на урок
Бізнес підтримка шкіл
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком’юніті
Як працює система шкільного харчування
Де чекають вашої допомоги
Про тендерні закупівлі
Про контроль за безпечністю харчування
Держава - надійний партнер
Міжнародний досвід
Новини
Перейти до головного вмісту
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Про організацію системи харчування
Про закупівлі
Про НАССР
Керівникам закладів
Педагогічним працівникам
Уроки учителю
Підвищуємо кваліфікацію
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Українські дієтологи радять
Сторінка медика
Безпечність харчування
Що варто знати про НАССР (ХАССП)
Радять експерти Decide
Інформація про закупівлі
Обладнання сучасних їдалень
Комплексна модернізація харчоблоку
Що варто знати
Нове шкільне харчування
Що варто знати
Як це працює
Навчання і консультації
Оновлення системи шкільного харчування
Про НАССР
Короткі відео про НАССР
Про публічні закупівлі
Кращі практики впровадження реформи
Порадники
Матеріали для роздруку
Відео про важливість здорового і збалансованого харчування
Відео для учнів
Вчимося готувати без допомоги батьків!
Відео на урок
НПА
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Що варто знати?
Здорове харчування підлітків
5 Сезонних овочів і фруктів на кожен день
Cправжня їжа для маленьких чемпіонів!
Пізнавай
Дивись
Розважайся
Вчись
Тим, хто вже вміє читати
Відео на урок
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком’юніті
Як працює система шкільного харчування
Де чекають вашої допомоги
Про тендерні закупівлі
Про контроль за безпечністю харчування
Держава - надійний партнер
Міжнародний досвід
Новини
Пошук
Головна
Запіканка гарбузова з ягідним кюлі
Запіканка гарбузова з ягідним кюлі
Опубліковано:
27 листопада 2021
Завантажити технологічну картку
Завантажити всі технологічні картки
Рекомендуємо ознайомитися
Технологічна карта 19 листопада
Тестуємо технологічні картки Тестуємо технологічні карткиТестуємо технологічні карткиТестуємо технологічні карткиТестуємо технолог...
Фрукти свіжі (яблуко або персик, або виноград)
Підготовлені плоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (яблуко, або персик або банан, або виноград)
Підготовлені плоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (яблуко, або персик, або апельсин)
Підготовлені плоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (слива свіжа або груша)
Підготовлені плоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (слива свіжа, або груша, або апельсин, або кавун)
Підготовлені плоди і ягоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (слива свіжа, або груша, або апельсин, або кавун) вихід 62, 87
Підготовлені плоди і ягоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (слива свіжа, або груша, або апельсин, або кавун) вихід 60 і 80
Підготовлені плоди і ягоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (банан) вихід 60
Підготовлені банани викладені на тарілку
Фрукти свіжі (банан) вихід 60 і 80
Підготовлені банани викладені на тарілку
Фрукти свіжі (банан або виноград)
Підготовлені плоди і ягоди викладені на тарілку
Банан свіжий
Підготовлені банани викладені на тарілку
Яблуко печене
Запечені яблука з вийнятою серцевиною
Яблуко фаршироване сиром кисломолочним
Запечені яблука з кисломолочним сиром
Шарлотка яблучна
Шарлотка нарізана на порції з рівним краями
Шарлотка з рису та овочів
Шарлотка нарізана на порції з рівним краями
Сирники рожеві (з морквою)
Сирники рожеві (з морквою)
Пудинг сирно – морквяний
Порційні шматки з гладенькою поверхнею
Пудинг сирно – яблучний
Порційні шматки з гладенькою поверхнею
Локшинник з фруктами
Локшинник нарізаний рівномірними шматками
Зрази з сиру кисломолочного з курагою або чорносливом
Зрази овальної форми з тупими кінцями, з рівномірно обсмаженою скоринкою
Запіканка рисова зі свіжими плодами
Запіканка нарізана рівними шматочками у вигляді трикутників, квадратів або ромбів
Запіканка овочева
Порційні шматки квадратної, трикутної або прямокутної форми
Запіканка вермішеливо – сирна
Порційні шматки квадратної, трикутної або прямокутної форми
Гратен Зебра(запіканка сирна з какао)
Порційні шматки квадратної, трикутної або прямокутної форми
Вареники ліниві з фруктовим соусом (малиновим або вишневим або абрикосовим)
Вареники ліниві з фруктовим соусом
Чахохбілі з куркою
Підрум’янені шматки м’яса з соусом та цибулею
Філе курки запечене під сиром
Філе овальної форми, на поверхні скоринка нерівномірного світло-коричневого кольору
Тюфтелька куряча (з овочами)
Тюфтелька з овочами
Суфле з курятини з цвітною капустою
Викладено порційні шматочки суфле, збоку гарнір
Рекомендуємо ознайомитися
Технологічна карта 19 листопада
Тестуємо технологічні картки Тестуємо технологічні карткиТестуємо технологічні карткиТестуємо технологічні карткиТестуємо технолог...
Фрукти свіжі (яблуко або персик, або виноград)
Підготовлені плоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (яблуко, або персик або банан, або виноград)
Підготовлені плоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (яблуко, або персик, або апельсин)
Підготовлені плоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (слива свіжа або груша)
Підготовлені плоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (слива свіжа, або груша, або апельсин, або кавун)
Підготовлені плоди і ягоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (слива свіжа, або груша, або апельсин, або кавун) вихід 62, 87
Підготовлені плоди і ягоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (слива свіжа, або груша, або апельсин, або кавун) вихід 60 і 80
Підготовлені плоди і ягоди викладені на тарілку
Фрукти свіжі (банан) вихід 60
Підготовлені банани викладені на тарілку
Фрукти свіжі (банан) вихід 60 і 80
Підготовлені банани викладені на тарілку
Фрукти свіжі (банан або виноград)
Підготовлені плоди і ягоди викладені на тарілку
Банан свіжий
Підготовлені банани викладені на тарілку
Яблуко печене
Запечені яблука з вийнятою серцевиною
Яблуко фаршироване сиром кисломолочним
Запечені яблука з кисломолочним сиром
Шарлотка яблучна
Шарлотка нарізана на порції з рівним краями
Шарлотка з рису та овочів
Шарлотка нарізана на порції з рівним краями
Сирники рожеві (з морквою)
Сирники рожеві (з морквою)
Пудинг сирно – морквяний
Порційні шматки з гладенькою поверхнею
Пудинг сирно – яблучний
Порційні шматки з гладенькою поверхнею
Локшинник з фруктами
Локшинник нарізаний рівномірними шматками
Зрази з сиру кисломолочного з курагою або чорносливом
Зрази овальної форми з тупими кінцями, з рівномірно обсмаженою скоринкою
Запіканка рисова зі свіжими плодами
Запіканка нарізана рівними шматочками у вигляді трикутників, квадратів або ромбів
Запіканка овочева
Порційні шматки квадратної, трикутної або прямокутної форми
Запіканка вермішеливо – сирна
Порційні шматки квадратної, трикутної або прямокутної форми
Гратен Зебра(запіканка сирна з какао)
Порційні шматки квадратної, трикутної або прямокутної форми
Вареники ліниві з фруктовим соусом (малиновим або вишневим або абрикосовим)
Вареники ліниві з фруктовим соусом
Чахохбілі з куркою
Підрум’янені шматки м’яса з соусом та цибулею
Філе курки запечене під сиром
Філе овальної форми, на поверхні скоринка нерівномірного світло-коричневого кольору
Тюфтелька куряча (з овочами)
Тюфтелька з овочами
Суфле з курятини з цвітною капустою
Викладено порційні шматочки суфле, збоку гарнір