Порадники
Теми
Останні матеріали
Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»
Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»
Розповідаємо про наукову і пошукову роботи юних науковців з усіх областей України в рамках проєкту Київської МАН «Україна – моя родина»
Як розмовляти з малюками про харчування
Як розмовляти з малюками про харчування
Порадник для батьків. Як говорити з малюками перших років життя про харчування та не впадати у відчай, коли дитина відмовляється їсти те, що ви їй пропонуєте.
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Пропонуємо розлогий порадник про впровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти України НАССР, підготовлений експертами українсько - швейцарського проєкту DECIDE.
Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти
Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти
Пропонуємо розлогий порадник про закупівлі у системі харчування для закладів освіти, підготовлений експертами українсько - швейцарського проєкту DECIDE.