Порадники

Теми

Останні матеріали

Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»

Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»

Розповідаємо про наукову і пошукову роботи юних науковців з усіх областей України в рамках проєкту Київської МАН «Україна – моя родина»

Як розмовляти з малюками про харчування

Як розмовляти з малюками про харчування

Порадник для батьків. Як говорити з малюками перших років життя про харчування та не впадати у відчай, коли дитина відмовляється їсти те, що ви їй пропонуєте.

Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)

Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)

Пропонуємо розлогий порадник про впровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти України НАССР, підготовлений експертами українсько - швейцарського проєкту DECIDE.

Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти

Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти

Пропонуємо розлогий порадник про закупівлі у системі харчування для закладів освіти, підготовлений експертами українсько - швейцарського проєкту DECIDE.